Menu Luk

Sådan undgår du dyre iPhone reparationer

Er du den heldige ejer af en fed iPhone, men har været uheldig med mange mobilskader og uheld? Så læs med her, hvor vi kommer med gode tips og råd til, hvordan du undgår de mange besøg hos mobilreparatøren.

Beskyt din iPhone

Din iPhone er elegant og tynd i designet og det kan derfor være svært at overtale dig selv til at anskaffe et cover og et panserglas. Dog står det klart, at dem som beskytter deres iPhone med et panserglas og iPhone cover oftere ses nede hos mobilreparatørende. Du undgår skader på højtalere, knapper og især skærm, samt display, når du bruger et panserglas og et cover og holder dermed reparationer, som udskiftning af skærm, display, knapper, kameralinse eller længere andet væk.

Vand- & væskeskader på din iPhone

Selvom trenden med at smartphones bliver mere og mere vandtætte vokser, så er det stadig svært at undgå vand og væske, som kan trænge ind i højtalerne, mikrofonen og andre indgange. Typisk sker vand- & væskeskader, fordi du kommer til at spilde kaffe eller sodavand på din iPhone, taber din mobil fra baglommen og ned i toiletkummen mv.

Har din iPhone alligevel været ude for en vand- eller væskeskade, er vores bedste tip så:

Sluk din mobil, så du undgår at telefonen kortslutter.

Prøv derefter at tørre den.

Tag også coveret af, så du får vand eller væske, som er fanget mellem din mobil og cover.

Brug en tør klud og prøv at få væsken ”tørt” ud af højtalere og andre indgange.

Når uheldet er ude

Fra baglommen til toiletkummen, og så ned til FixPhone. Har du brug for en professionel hånd, når uheldet er ude på din iPhone, så kan du booke tid til din iPhone reparation her eller komme forbi en af vores butikker i Helsingør, Hillerød eller Roskilde med eller uden forudgående aftale. Vi bruger altid originale reservedele af højeste kvalitet.