Menu Luk

Sådan graver du din trampolin ned

Er du træt af, at din trampolin fylder meget i din have? Leder du efter en måde at skjule den lidt? Så behøver du ikke lede længere. I denne artikel vil vi lære dig, hvordan du begraver din trampolin i jorden. Dette er en fantastisk måde at holde den ude af syne og beskytte den mod vejrets elementer. Følg disse enkle trin, og du vil være i stand til at grave din trampolin ned på ingen tid.

Først skal du sørge for, at din trampolin står på et plant underlag. Du ønsker ikke, at den skal være skæv eller ujævn, da det kan give problemer, når du senere skal grave den ned. For det andet skal du fjerne nettet fra kanten af rammen på trampolinen, så der ikke er nogen forhindringer i vejen, mens den bliver gravet ned i jordniveau. Nettet til beskyttelse vil blot være til gene undervejs, og det er ikke vigtigt, at det sidder på. Trampoliner til nedgravning er et sted, du kan klikke ind, for at læse meget mere om muligheden for at grave en trampolin ned.

Til sidst skal du bruge noget reb (eller noget lignende) og binde den ene ende sikkert over hvert ben ca. halvvejs oppe i højden – dette burde gerne skabe en omvendt “U”-form med to stykker snor hængende ned i hver side, som nemt kan trækkes stramt mellem dem uden at glide af. Vi får brug for begge stykker, fordi de hjælper os med at bestemme hvor dybt ned i jorden der skal graves, så man er sikker på ikke at støde på jorden, når man hopper på trampolinen.

Nu, hvor disse forberedelser er afsluttet, kan vi komme i gang med at grave. Tag en skovl og begynd at grave, hvor du vil have din trampolin gravet ned – dette afhænger af, om der er græs under den (hvis det er tilfældet, skal du bare grave ned, indtil alle rødderne er fjernet), eller om der slet ikke er nogen vegetation, i hvilket tilfælde det anbefales at lave nok plads under overfladeniveau til en tredjedel af dens diameter plus en fod bred og fire fod dyb.

Når du har lavet et hul, der er stort nok til en tredjedel af trampolinens diameter plus en halv meter dybt og en halv meter bredt, skal du placere rammen i hullet. Fyld derefter op omkring trampolinens kant, indtil alle sider er dækket op, så der ikke er huller ned i siderne. Dette forhindrer f.eks. regnvejr at sive ned og samle sig under trampolinen, hvilket kan gøre den skæv. Husk også, at du skal have mulighed for at sætte de beskyttende sider på efterfølgende. Det smarte er, at i f.eks. vinterhalvåret, når trampolinen ikke er i brug, så kan disse sider tages let af og gemmes væk, og så er trampolinen godt gemt væk og ude af syne, da den er plan med resten af plænen. Klik ind på Trampolinpriser.dk for at finde en masse god tilbud og priser på mange forskellige trampoliner.