Menu Luk

Firma julefrokost

Underholdning til firmaets julefrokost

Vi nærmer os igen. Den tid på året hvor årets julefrokost skal til at planlægges. Der skal styr på lokation, på mad og på musikken. Men hvad med underholdningen? den sidste ting der sætter prikken og i’et og gør dette års julefrokost til noget der vil blive snakket om helt ind i næste år?

Lad os komme til jer med vores populære EscapeGAME – Bomb-in-a-box

Hvad er et EscapeGAME?

Vi har taget alle de rekvisitter man normalt finder skjult i et escaperoom, og samlet dem i en taske som I får udleveret. I skal stadig løse gåder, åbne hængelåse og regne sammenhængen ud, men alt kan gøres siddende ved jeres bord.

I Bomb-in-a-box er jeres opgave at forhindre en række angreb i 5 storbyer verden over. I har ledetråde og i har detonatoren. Ved hjælp af samarbejde og kløgt skal I demontere bomberne så de ikke springer.

Med Bomb-in-a-box kan vi aktivere op til 96 deltagere ad gangen, fordelt på flere “bomber”. Dermed kan I konkurrere med jeres kollegaer og se hvem der er de skarpeste og bedste til at samarbejde.

Er I flere deltagerer har vi andre BreakoutGames som vi kan supplere op med, eller I kan spille i hold og andre kan lave noget andet imens – kontakt os gerne hvis vi skal komme med andet underholdning også.

Vores andet spil, Bermuda Mysteriet, fungerer på samme måde. Her er opgaven at I skal finde det forsvundende fly og dets passagerer, ved at løse gåden i den sorte boks I får udleveret – og for at gøre det autentisk er den sorte boks også i dette tilfælde, slet ikke sort, men orange.

Så skal vi stå for underholdningen til din julefrokost? I sørger blot for et (eller flere) lokaler, borde og stole – Vi kommer og sætter op, introducerer jer for spillet og er standby til at hjælpe jer lidt på vej hvis det kniber.