Menu Luk

Få hjælp til registreringsafgiften

Hvis du gerne vil importere en bil eller motorcykel til Danmark, skal du betale registreringsafgift. Det kan være en lang og kompliceret proces, hvor du risikerer en dyr efterregulering, hvis du ikke registrerer din bil korrekt. Hvis du derfor gerne vil slippe for hele besværet, og det store ansvar, kan du finde et eksternt firma, der kan varetage registreringsprocessen for dig. Firmaet vil også overtage risikoen for efterregulering for dig. Derfor risikerer du ingen ubehagelige overraskelser. Læs mere om registreringsafgift for pluginhybrid og brændstofbiler.

Hvad er registreringsafgift?

Registreringsafgift er et gebyr, der skal betales, når du importerer enten en bil eller en motorcykel til Danmark. Registreringsafgiften er værdibaseret. Det betyder, at størrelsen på registreringsafgiften vil være afhængig af bilens handelsværdi. Når bilens handelsværdi skal findes, ser man blandt andet på bilens alder, antal kørte kilometer og stand. Det vil altid være bilens handelsværdi på den dag, hvor den bliver indregistreret, som man tager udgangspunkt i.

Fordelene ved at udlicitere ansvaret for indregistreringen

Det lyder muligvis simpelt at få sin bil eller motorcykel indregistreret, men i virkeligheden kan det let blive en besværlig proces. Blandt andet når dit køretøjs stand skal vurderes. Derfor er god grund til at udlicitere hele processen til et eksternt firma, der kender processen, og som har været igennem den før.

Et eksternt firma kan give dig en hurtig og professionel fastsættelse af registreringsafgiften. Fastsættelsen vil være bindende. Det betyder for dig, at du kan stole på, at du ikke skal betale mere end den afgift, som firmaet har opkrævet af dig. På den måde får du hurtigere og nemmere et overblik over, hvad du egentlig skal betale for din importerede bil eller motorcykel.

Skulle det ske, at firmaet har lavet en forkert fastsættelse, vil det være dem, der skal betale differencen.