Menu Luk

Derfor skal du have en USB-C docking station

Bærbare computere bliver mindre og mindre, og dette er for det mest en meget god ting. Dette betyder, at de bliver mere bærbare, nemmere at have med at gøre og meget andet. Problemet med denne trend er dog, at vores bærbare computere mister indgange. Heldigvis er der en måde hvorpå man kan komme uden om dette problem, og denne løsning hedder en docking station. Hvis du endnu ikke er overbevist, så kommer der i denne artikel nogle grunde til at købe en docking station med USB-C. Er du dog allerede overbevist, så køb en docking station her.

Den laver én indgang om til mange

Du har nok allerede bemærket udviklingen. Vores bærbare computere har færre indgange, og de fjerner hele tiden flere. Der er dog kommet en ny indgang, og denne hedder USB-C, og den har også erstattet mange af de gamle indgange. Er du heldig, så har du en ThunderBolt 3 indgang. Dette er egentlig en meget god ting, fordi en docking station med USB-C gør, at du kan tilslutte den direkte til denne port, og så får du mange fordele. Du får lov til at lade din computer op samtidig med at du får en masse ekstra porte.

Den giver dig meget mere skærm

I gamle dage havde man VGA på bærbare computere, og så havde man HDMI. Nu er begge ting efterhånden ved at forsvinde, og nu har man nærmest kun USB-C. Dette betyder, at enten skal man have en USB-C skærm og bruge den indgang på til det formål – ellers kan man få en docking station, der understøtter USB-C skærme eller andre skærme. Du bruger indgangen til skærme og mange andre ting samtidig – du skal ikke engang tænke på at tilslutte alt dit udstyr. Der er nemlig kun ét kabel, du skal tilslutte. Alt bliver så meget nemmere med en docking station. Overvej at købe en.