Menu Luk

Er din bil klar til turen sydpå?

Tanken om at tage på ferie fylder de fleste mennesker med begejstring. Men for nogle kan udsigten til at skulle pakke alt sammen og læsse det ind i bilen være en skræmmende opgave. Hvis du er en af disse mennesker, skal du ikke bekymre dig – vi er her for at hjælpe! I dette blogindlæg vil vi diskutere, hvordan du bedst forbereder din bil til en tur sydpå næste sommer. Så læs videre for at få mere at vide, og bliv begejstret for din kommende ferie!

Er bilen klar til en lang køretur?

Hvis du planlægger at tage på en kør-selv-ferie til Gardasøen næste sommer, er det vigtigt at sikre dig, at din bil er klar til rejsen. Hvordan er bilens stand generelt? Hvis bilen er ny, burde der ikke være nogen problemer, men hvis du har en bil, der er ældre, som ofte har problemer med motoren eller andet, så bør i få tjekket bilen, inden i kører. Det vil nemlig være super ærgelig at gå i stå på de tyske motorveje!

Fastspænd bagagen

En vigtig ting at huske, når du forbereder din bil til en ferie, er at sikre den ordentligt. Det betyder, at du skal sørge for, at alt er godt fastspændt, så det ikke kan bevæge sig, mens du kører. Du ønsker ikke, at noget flyver ud af bilen og rammer et andet køretøj eller en person på vejen!

Minimer din bagage

Det er logisk nok, at der ikke kan være særlig meget plads i bilen til bagage. Der skal være plads til, at i kan være i bilen og kunne se ud af ruden. Så begræns jeres bagage og forsøg at pakke den så tæt som muligt, så der er mindre risiko for, at den flytter sig. Hvis det virkelig kniber med pladen, og du har brug for mere plads, kan du overveje at købe eller leje en tagboks.