Menu Luk

Smarte gadgets til din hverdag

Hverdagen kan optimeres på mange forskellige måder, hvor det hele bliver lidt lettere eller bedre. Med mange nye opfindelser, der bliver mulige at købe for hvert år, opstår der hele tiden nye muligheder for at kunne gøre hverdagen lettere, sjovere og lidt mere spændende. Herunder finder du nogle bud på, hvilke gadgets det netop kan dreje sig om.

Selvvandende kugler

Hvis du er træt af at rende rundt og vande dine planter, eller overhovedet at skulle huske på det, kan du få små smarte selvvandende kugler. Det er små kugler, du kan vælge i gennemsigtig eller forskellige farver, du anvender under en blomst eller plante. De suger vand og afgiver det i små mængder jævnt hele tiden. Det betyder, at planten eller blomsten får tilført vand over længere tid, den kan bruge til at overleve. Det er altså en smart måde at slippe for at skulle vand hele tiden.

En ravlygte der hjælper dig med at finde rav

En ravlygte er en super smart gadget, der kan gøre jagten på rav meget lettere. Når du lyser på rav med det specielle lys, vil ravet lyse op og skille sig ud fra alt det andet, der ligger i strandkanten. Rav kan nemlig være enormt svært at få øje på, og derfor er dette en super praktisk og smart metode til at gøre jagten på rav meget lettere. Du kan også klikke ind og finde andre hjælperedskaber i jagten på rav.

En sovemaske og ørepropper for bedre søvn

Hvis du sover dårligt, ligesom mange andre, bør du bruge en sovemaske og ørepropper. Du skal i hvert fald prøve det af. Ørepropper lukker larm ude, så du ikke bliver vækket af støj om morgenen eller på andre tidspunkter. En sovemaske lukker lys ude, og dette overrasker mange, hvor stor og positiv en effekt, en sovemaske kan have. Vi er indstillet til at vågne naturligt med lyset, men en sovemaske dækker helt af, så du ikke bemærker lyset men i stedet snyder dig selv til at tro, at det fortsat er nat og du skal sove.

En luftfugter til optimal indeklima

Indeklimaet er vigtigt, da du bruger meget tid i dit hjem. Et dårligt indeklima kan komme til udtryk ved, at du får problemer med næsten, halsen eller øjnene. Tør luft kan fx irritere alle disse steder i ansigtet, og det kan føre til længerevarende gener. Derfor bør du forsøge dig med en luftfugter, der tilfører fugt til luften. Du kan også få olier, så du kan tilføje duft, hvis du synes, at det er behageligt.

En lille sporeenhed, der hjælper dig med at finde ting

Sidst, men absolut ikke mindst, kan du få små sporeenheder, du kan sætte fx i dit nøglebund, på din cykel eller noget helt tredje. Herefter har du mulighed for at tracke dine enheder via en app. Det er smart, for enheden er så lille, at den let kan gemmes, så ingen aner, at den er der, i tilfælde af, at det skulle blive stjålet. Nåh ja, og så slipper du da også for, at dine nøgler nogensinde forsvinder igen, som de plejer.