Menu Luk

Sådan vælger du en god flyverdragt til dit barn

Når efteråret begynder at komme, og de kolde vintermåneder er på vej, er det et must for enhver børnefamilie at anskaffe flyverdragter til alle børnene, så de kan boltre sig i det fri og komme i vuggestue og børnehave, uden at man skal være bekymret for, om børnene bliver våde eller syge i det kolde danske vejr. Flyverdragter er geniale til børn, fordi de er yderst isolerende. Samtidig er de meget praktisk, fordi de er heldragter frem for at være separate bukse- og overdele. Dette betyder, at børnene ikke får problemer med at tabe bukserne, eller risikerer at få snavs og skidt ind under tøjet ved åbningen mellem under- og overdel. Her er tre gode råd til dig, der skal ud at kigge på flyverdragt til dit barn.

Overvej, om dit barn er gammelt nok til at gå med flyverdragt

Du bør overveje, om dit barn er gammelt nok til at have en flyverdragt til børn. De helt små børn er ikke altid helt klar til at kunne passe en flyverdragt, og der er andre alternativer på markedet, der måske er mere fornuftige at iklæde barnet.

Til de helt små børn i familien er det oplagt at anskaffe en køredragt baby. Med en køredragt til din baby har du et genialt stykke babytøj, som du kan iklæde din baby når i skal på ture. Dragten er komfortabel for barnet, når det sidder i en autostol eller en vugge, og er let at trække af og på babyen.

Køb en flyverdragt af god kvalitet

Der er en forholdsvis stor forskel på priserne på en flyverdragt til børn. Hvis du og din familie har pengene til at købe en af de lidt dyrere flyverdragter, er det meget fornuftigt at give de ekstra penge for sådan en flyverdragt til børn. Flyverdragterne til de lidt højere priser er nemlig oftest af rigtigt god kvalitet, og kan holde til mange års daglig brug. Samtidig er de lavet af materialer, der er skånsomme mod barnets hud, og som føles behageligt og giver stor frihed til bevægelse. De er også typisk lavet af materialer, der er bedre til at isolere, og som er meget mere åndbare end de materiale, der ofte bliver brugt til en billigere flyverdragt til børn. Det kan altså være en rigtigt god investering at købe en flyverdragt af høj kvalitet.

Tænk på, om dine børn kan arve flyverdragter af hinanden

Med en flyverdragt til børn er dit barn godt dækket ind med overtøj i et par år. Derefter er dit barn sandsynligvis vokset fra flyverdragten, og det kan derfor være nødvendigt at investere i en ny flyverdragt til børn. Alternativt kan man lade flyverdragterne gå i arv, så de mindre søskende arver de større søskendes flyverdragt til børn. Mange børn elsker følelsen af at have vokset sig store nok til at kunne passe storebrors eller storesøsters gamle tøj. Det giver en oplevelse af at være blevet større, og af at træde i familiemedlemmernes fodspor.