Menu Luk

Sådan fandt jeg arbejdet som jeg ledte efter

Jeg fik hjælp til at finde mit nye arbejde som jeg ikke kunne være gladere for.

I mange år nu har jeg arbejdet i det samme firma, jeg har aldrig rigtig været glad for det, jeg har oplevet en masse ting.

Når jeg mødte ind på arbejdet kl 10 var det typisk bare at komme i gang med arbejdet direkte, jeg snakkede ikke rigtig med de andre medarbejdere og de snakkede hellere ikke til mig eller hinanden.

Jeg oplevede at der var et rigtig dårligt fællesskab og at vi ikke havde nogen form for sammenhold, hvilket jeg synes er vigtigt når man har at gøre med et firma som vi havde.

Selvom jeg prøvede at havde nogle samtaler med de andre kunne jeg mærke at de slet ikke havde nogen interesse i at deltage i den.

Når man er omringet af mennesker som virker ligeglade bliver man også selv ligeglad, ingen mødte ind med et smil på læben og der var ingen sjove samtaler, det var kun arbejdsrelateret.

Det var her jeg fik hjælp fra dedikation.dk som hjalp mig med at finde et nyt arbejde i et lille firma.

Det jeg oplevede her var at folk altid var smilende og der var sjov over det hele, alle havde nogle gode samtaler med hinanden som også gik ud over det arbejdsrelaterede.

Der er en god balance mellem sjov og ballade og seriøsitet, alle kunne sagtens være seriøse når det var nødvendigt, og alle kunne også godt havde det sjovt.

Det er sådan en arbejdsplads som jeg har søgt efter og det er præcis her jeg ville være i mange år til, der er ikke noget jeg kan sætte en finger på.

Det eneste jeg kan sætte en finger på er mig selv, og det at jeg ikke fandt frem til dedikation.dk hurtigere.