Menu Luk

Pensam er en anerkendt fond i Danmark

Pensam er en anerkendt fond i Danmark, der særligt fokuserer på pensionsordninger, forsikringer og sundhedsordninger til ansatte inden for 3F’s erhvervsgrupper, herunder især service og transport, det grønne område, industrien og byggeriet.

Hvad er Pensam?

Pensam er en arbejdsmarkedspension, og også en bank, i Danmark, som blev stiftet i 1919. Fondens formål har altid været at sikre medlemmerne økonomisk tryghed i form af pensioner og forsikringer. Med en historie på over 100 år, er Pensam i dag Danmarks ottende største pensionskasse og har over 400.000 medlemmer.

I Pensams grundidé ligger, at det skal være nemt, sikkert og ansvarligt at opsparre til sin pension. Pensam er et uafhængigt pengeinstitut, og deres overskud går udelukkende til medlemmerne.

Hvad tilbyder Pensam?

Pensam tilbyder flere forskellige økonomiske ordninger til sine medlemmer. De centrale ydelser er pensionsopsparing, livsforsikring, kritisk sygdom, sundhedsordninger samt bankordninger.

Med Pensams pensionsordning får man en opsparing, der sikrer en indkomst, når man trækker sig tilbage fra arbejdsmarkedet. Ordningen inkluderer både alderspension og ratepension.

Pensams er desuden kendt for deres fokus på ansvarlige investeringer. De har flere gange fået gode placeringer på rangering af danske pensionskasser og deres evne til at integrere sociale og bæredygtige hensyn i deres investeringer.

Banken i Pensam

Afviger lidt fra andre traditionelle banker, tilbyder Pensam Bank en noget anderledes model. For det første er der ikke fysiske filialer man kan gå ind i, hvilket gør det til en online bank. Dette betyder at alle bankforretninger bliver håndteret digitalt via Pensams digitale platform.

Fordele ved Pensam Bank

Pensam Bank tilbyder sine kunder en række fordele. De store omkostninger der normalt er forbundet med at drive en bank med fysiske filialer, er her skåret væk, hvilket gør det muligt at tilbyde kunderne mere konkurrencedygtige priser på både lån, boliglån samt ind- og udlån.

Derudover tilbyder Pensam Bank også en nem mobilbank app, som gør det muligt for kunderne at styre deres økonomi direkte fra mobilen, uanset tid og sted.