Menu Luk

Min families nye lejlighed

Jeg er en 27-årig mand. Jeg er gift med min kone, og har tre små børn. Vi bor i en lille by, som vi har boet i lige siden vi blev gift. Vi elsker det her, og det gør vores børn også. Det en smuk lille by, der også er ret hyggelig. Selvom det en lille by, er der stadig en masse forskellige aktiver for familien. Der også en masse restauranter man kan tage ud på sammen.

 

Hvordan får man råd til at bo i byen?

 

Men mig og min kone har i noget tid snakket om, at flytte ind til byen. Vi er blevet lidt trætte af at bo her, og så bor vi også i en ret lille lejlighed, i forhold til vi er fem personer i hjemmet. Vi har kigget på en masse huse og lejligheder, men aldrig rigtig en der faldt os iøjefaldende. Indtil vi så kom ud til en smuk lejlighed, der passede perfekt til os. Vi havde tænkt os at tage et lån, så vi havde råd til at købe det. Efter nogle søgninger på Google, fandt vi Letfinans.dk, hvorigennem vi fik tilsendt flere forskellige tilbud. Lejligheden havde en fin pris, og det var noget vi virkelig overvejede. Det lå også et perfekt sted hvor vores børn kunne få en god tid. Det lå også et godt sted i forhold til butikker og restauranter. Der lå et center tæt på, som vi også vidste vi tit ville tage i. Især min kone, hun elsker at shoppe. Der lå også et legeland derinde, som jeg ved børene ville elske. Efter lidt tid besluttede mig og min kone os så. Vi tog lånet som passede godt til os, og købte lejligheden. Den bedste beslutning. Vores børn elskede at tage i legelandet, imens min kone rendte rundt og shoppede. I starten var børene lidt kede af vi skulle flytte, men nu har jeg aldrig set dem gladere. Det var en af mine bedste beslutninger.