Menu Luk

Guld, sølv og ædelsten i særklasse

Ole Lynggaard er smykker i absolut øverste skuffe. De er overlegne i både design og materialer. Derfor koster de også lidt mere end andre smukke smykker. Vælger du at berige dig selv, eller give et Ole Lynggaard smykke i gave, handler det om et kommende arvestykke.

Smykkerne udgør således ikke kun en betydelig værdi i din egen levetid, men kommer til at fortælle en lille del af din historie, til kommende generationer. Smykker kan ikke selv tale, men i kombination med deres ejer, er de alligevel i stand til at kommunikere. Derfor har det en ekstra stor betydning, hvilke smykker du vælger. Her www.guldbrandsen.dk kan du se en stor det af Ole Lynggaard kollektionen. Herunder kan du læse lidt mere om smykkernes talegaver.

Smykkernes talegaver

Smykker er døde objekter. Alligevel fortæller de en historie. Alle døde ting har en historie, men det er ikke alle historier der bliver hørt. Dyre smykker fra Ole Lynggaard bliver som regel hørt. Mens du går med dem, fortæller de historien om hvor mange penge du har, eller om hvor mange penge den person, som har givet dig smykkerne har. Det er naturligvis ikke den mest interessante historie, men det er heldigvis heller ikke den eneste. Smykkerne fortæller om din sociale status, eller hvilken social status du stræber mod. De fortæller om stil og om hvilken farve du mener er den bedste for dig. Med lidt held og lidt hjælp fortæller de også historien om dig og dit livs kærlighed.

Historiens arvestykker og deres værdi

Måske ejer du selv et par arvestykker. Måske kan du oven i købet høre dem fortælle dig historier, når du tager dem frem og kigger på dem.

Historiske arvestykker er dem der går tilbage i tid og fortæller om vores mødre, deres mødre og måske endnu længere bagud. De fortæller en anden og langt mere potent historie, end den de nutidige smykker fortæller. I dag ejer vi mange smykker. Ikke et smykke der alene rummer hele historien, men mange der tilsammen fortæller både selve historien og alle sidehistorierne.

Arvesmykkerne fortæller kun en historie. Ole Lynggaard er ikke med i historien. Historien fortæller om ægteskabet og om den status parret havde rent socialt, på netop det tidspunkt.

Arvestykker i vor tid

Smykker som var billige da de blev anskaffet, eller modtaget som gave, ender ikke som arvestykker. Ole Lynggaard og andre kostbare smykker bliver gemt til eftertiden. De billige ender i hobe i en genbrugsbutik. De dyre går i arv. Din datter eller svigerdatter kommer til at eje dine smykker og vil dermed huske dig. Du lever ikke videre, men smykkerne kan fortælle historien om dig, til kommende generationer. Ole Lynggaard er smukke smykker i lækre materialer og i flot design. De bliver helt sikkert til arvestykker, alene på grund af deres skønhed, men også på grund af deres faktuelle værdi. Det er en tanke værd, hvis du skal købe smykker, eller give dem i gave. Smykker er for evigt, hvis de er ægte.