Menu Luk

Find en vinkel der passer

Hvis du er på udkig efter et eventyr, en måde at lære et nyt sprog på og tjene nogle penge, så er det at blive au pair den perfekte mulighed. Det kan være lidt skræmmende at finde ud af alle detaljerne, men bare rolig – vi har styr på det. I denne artikel vil vi gennemgå nogle ting, du skal vide om at blive au pair i udlandet. Når du er færdig med at læse, er du klar til at tage springet!

Først og fremmest: Hvad er en au pair?

En au pair er en ung person (normalt mellem 18 og 30 år), som bor hos en værtsfamilie i et andet land og hjælper med børnepasning og lettere husholdningsarbejde. Til gengæld får de gratis kost og logi samt et lille vederlag. At være au pair er en fantastisk måde at opleve livet i et andet land på, samtidig med, at man får løn at gøre det!

For at du kan blive en au pair i udlandet, så skal du tænke på følgende:

  • At være au pair skal ikke forveksles med, at man skal på ferie. For man skal arbejde og tjene penge som au pair, og det er ikke bare lutter lagkage og ren badeferie. Naturligvis er der plads til fornøjelser og oplevelser, men det skal gøres, når du har fri fra dit job.
  • Du skal være i et andet land i længere end du normalt er på ferie, og i nogle lande kræver det, at du har et visum for at kunne blive i landet. Sørg for, at du forstår dig på et visum, og hvad du skaffer sådan et.
  • Du kan ikke lige besøge din familie, når du har brug for det, så er du klar til at undvære din familie i lang tid?

Er du stadig klar og parat? Så find din værtsfamilie på https://www.aufini.com/dk/ og hav en rigtig dejlig tur.