Menu Luk

Find alt du skal bruge til din hund online

Der findes et hav af forskellige hunderacer, som alle har brug for forskellige former for omsorg og pleje. De har også brug for forskellige typer legetøj og mad, alt efter om det er en stor eller en lille hund. En terrier har altså brug for noget andet end en større hund. Ligeledes kræver hunde også forskellig behandling når det kommer til sommerens varme. Selvom det lige har været sommer, så kan det være en god ide at læse op på hunde og somre, så du er opdateret på hvad din hund kan tåle og ikke kan tåle til næste års sommer. Du kan også læse mere herunder om hvad du skal være særligt opmærksom på, så din hund kan få det godt i sommervarmen. 

Gå tur på de rigtige tidspunkter 

Vi har alle prøvet at gå på glohed asfalt, og nærmest mærke hvordan huden under vores fødder brænder når, selvom vi kun har gået en kort distance. Man skal derfor også være opmærksom på,a t det også gør ondt på hunden at gå tur når det er meget varmt på asfalten. Dette gælder især hvis man har en lille hund som en terrier, som godt kan have problemer og få ondt hvis man går tur når solen står højest. I slemme tilfælde kan hunden få forbrændinger under poterne, hvis man går tur på det forkerte tidspunkt. Som en tommelfinger regel er det en god ide kun t gå tur med sin hund morgen og aften, hvor vejret er mere svalt, men nogle store hunde kan godt tåle at gå tur lidt længere oppe på dagen. Man kan også overveje at gå ture nogle steder hvor vejret ikke er lige så varmt så hunden får en pause for at gå ture på den varme aftalt. Det kan man eksempelvis gøre ved at gå tur langs vandkanten på stranden, eller i en park, hvor der er dejligt køligt græs, som hunden kan lege på. 

Træn de rigtige steder om sommeren 

Man skal huske på at hunde ikke kan komme af med varmen på samme måde som mennesker kan. Hunde sveder som bekendt ikke, men bliver nødt til at køle sig ned ved at halse. Derfor bliver hunden også hurtigere overophedet end mennesker. Det er derfor også vigtigt, at man vælger de rigtige tidspunkter på dagen at træne med si hund, men også de rigtige steder. Det perfekte sted at træne om sommeren er på stranden, hvor der er dejligt blødt sand, som hunden kan boltre sig i, men der også er dejligt køligt vand. På den måde har hunden bedre mulighed for at køle sig af, og kan klare en længere træning. Derudover holder hunden sig også koncentreret i længere tid, når den har mulighed for at køle af. Du kan nemt og hurtigt læse mere online om hvordan du passer bedst på din hund om sommeren.