Menu Luk

Fang makrel i stor stil med det rette fiskegrej

Sommeren står for døren, og det bedste tidspunkt at fange makrel på er om sommeren. Her kan du finde makrel i store stimer langs den danske kyst. Makrel er en velsmagende fisk, som mange foretrækker at have friskfanget på bordet i løbet af sommeren. 

Hvis du vil være klar til makrel sæson og være klædt på til en tur på vandet, så skal du have købt det rette fiskegrej til turen. Dermed kan du fange makrel i stor stil og få en god fangst med hjem hver eneste dag. 

Hvornår kan jeg fiske efter makrel?

Du kan allerede begynde at fange makrel fra omkring midt juni, men højsæsonen for at fange makrel er i juli og august. 

Det anbefales at tage ud og fiske efter makrel enten i tidlige morgentimer, eller sent på dagen, da dette er de to tidspunkter i døgnet, hvor makrel er ude og jage føde. 

Hvordan fanger jeg makrel?

Først og fremmest skal du finde et godt tidspunkt på dagen og det rette spot at fiske på. Langt de fleste makrel jæger føde i brændingen, og derfor kan dette være et godt sted at lede efter en god fangst. 

Derudover skal du have det rette udstyr med dig, når du vil fange makrel. Du kan anvende makrel forfang. Dette er et langt forfang på omkring en meter og kan have mellem tre til fire kroge. Disse er store og er påsat en tyk line, så dine makrel ikke slipper væk. 

For at øge dine chancer for en fangst, kan du placere blink, som tillokker makrel. Oftest vil makrel gå efter farvede blink såsom gul, orange og lyserød, så du kan anvende disse sammen med dit makrelforfang.

Hvad gør jeg hvis jeg fanger en makrel?

Når først du har fået en fangst, så er det en god idé at have en køleboks med ud på vandet. Dermed kan du med det samme nedkøle dine fisk, så de ikke går i fordærv. Makrel er en fed fisk, og derfor går det hurtigere i fordærv end andre fisk. 

Når først du er kommet hjem med din friske fangst, skal du blot have klargjort din fisk og servere den frisk til en lækkert sommermiddag. 

Hvor køber jeg makrelforfang?

Følger du linket ovenfor kommer du direkte ind på en hjemmeside, hvor du kan købe kvalitets fiskegrej til billige penge. Her kan du blandt andet også finde makrelforfang. 

Den mest populære model er makrelforfanget med pink skæl, som mange kunder har haft glæde af med fangst af makrel i stor stil.