Menu Luk

Få det rette tilbehør til dine høreapparater

Når man er høreapparatbruger, kan det stadig være en jungle at finde rundt i hvad man skal købe af tilbehør og hvad der giver mening for ens hørelse. Der findes over 100 forskellige enheder til hver enkelt høreapparat, om det er domes, batterier eller andet tilbehør, som kan kobles sammen med ens høreapparat. For at kunne finde det rette udstyr, kan man både kigge på nettet eller hos et lokalt hørecenter, som kan guide en med hvilket udstyr, som er brugbart for høreapparatbrugeren. 

Køb udstyr til dit høreapparat af samme mærke, som dit høreapparat. 

Det er smartest at købe det samme udstyr eller tilbehør, som høreapparatets brand er lavet af. Dette gør at man ikke skal fumle rundt med problemer der kan forekomme eller skade høreapparatet. Derfor bør man købe Bernafon tilbehør til sine Bernafon høreapparat, og det samme med Oticon tilbehør til sine Oticon høreapparater. Dermed opnår man også den bedste oplevelse, hvis man ønsker tilbehør som er trådløst til dine høreapparater. Det er dog vigtigt at man har høreapparater som har bluetooth, hvis man ønsker dette.

Hvilket tilbehør findes til ens høreapparater?

Der findes et hav af forskellige produkter, som kan bruges til dine høreapparater. Der er blevet lavet produkter, som hjælper til enkelte situationer og gør lyden bedre lokalt. Samtidig er der også lavet produkter som kan sende lyden fra enheder direkte ind i dine høreapparater og dermed opnå den bedst mulige lytte oplevelse. Hvis man går i skole har svært ved at høre hvad der bliver sagt oppe ved tavlen, har flere producenter lavet en enhed, som kan frasortere støj og andre lyde, og sende lyden fra taleren direkte ind i øret på høreapparat brugeren. Der er også genanvendelige batterier, som kan bruges sammen med opladere fra hvert brand. Dette gør at man ikke hele tiden skal skifte batteri i sine høreapparater, og gør dermed livet lidt mere let.