Menu Luk

En boligadvokat kan bruges til rigtig mange ting

Boligadvokaten kan hjælpe dig i rigtig mange henseender. Alt hvad der har med bolighandel at gøre er deres speciale. Lige fra sommerhuse til kæmpestore erhvervsejendomme. De kan også hjælpe dig med almindelig gennemgang af købsaftaler og skøder. Herunder finder du information om nogen af de ting folk oftest bruger deres boligadvokat til. På NEMBOLIGHANDEL kan du læse meget mere om hvert enkelt produkt og se priserne på de forskellige ydelser.

Bolighandler som din boligadvokat kan hjælpe med

Herunder får du en liste med en kort beskrivelse af de mest benyttede produkter, som du med fordel kan bruge en boligadvokat til.

  • Køberrådgivning. Uanset hvilken form for bolig du påtænker at købe, så kan du få nyttig rådgivning hos din boligadvokat. Om det er et lille kolonihavehus, en villa eller en erhvervsejendom, så kan du trygt lade din boligadvokat rådgive dig. Der er ikke noget i vejen for at du selv finder det du vil købe, så længe du lige søger rådgivning, inden du skriver under på noget.
  • Selvsalg. Du behøver ikke betale en hel bondegård til en ejendomsmægler, hvis du skal sælge en ejendom. Du kan lave et selvsalg og få hjælp til det af boligadvokaten.
  • Forældrekøb. Den smarteste måde at hjælpe dine børn på, når de flytter til en anden by for at studere eller stå i lærer. Selve det juridiske omkring et forældrekøb er lidt kringlet, men det kan en boligadvokat nemt ordne for dig.
  • Køb af sommerhus. Sommerhus er både en dejlig ting for familien og kan være en fornuftig investering. Påtænker du at købe et sommerhus, bør du kontakte din boligadvokat og få den rette rådgivning, før du kaster dig ud i eventyret.
  • Køb af andelsbolig. Andelsboliger har nogen lidt andre betingelser end ejerboliger. Det er sund fornuft lige at tage en snak med boligadvokaten. Boligadvokaten hjælper dig trygt igennem hele handlen.
  • Køb af erhvervsejendom. Har butikken fået vokseværk og skal der købes nye lokaler eller en hel erhvervsejendom, så hyr boligadvokaten til at tage sig af alle delene af handlen.
  • Køb af udlejningsejendom. En ejendom til udlejning er en rigtig god investering. Mursten taber sjældent deres værdi og der er stort set altid boligmangel. Boligadvokaten kan hjælpe dig gennem hele handlen, så du ikke kommer til at købe katten i sækken.
  • Køb af landbrugsejendom. Der er særlige regler for køb af landbrugsejendomme. Disse regler har boligadvokaten helt styr på. Lad derfor din boligadvokat klare arbejdet for dig, så du er sikker på at alting bliver gjort på den rigtige måde.

Skøder og købsaftaler

Skøder skal tinglyses før de er juridisk gældende. Har du selv indgået aftaler, kan din boligadvokat hjælpe dig med tinglysningen. Auktionsskøder, transportskøder og skilsmisseskøder, er juridiske dokumenter som både kræver underskrift og tinglysning. Din boligadvokat kan rådgive dig i alle henseender og hjælper dig gerne med at gennemgå dokumenterne før du skriver under på dem. Selve udfærdigelsen af dokumenterne kan din boligadvokat også klarer for dig. Har du spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller skøder, så kontakt din boligadvokat.