Menu Luk

Droner: Det nyeste værktøj inden for foto, video og overvågning

I de senere år er droner blevet en af de mest efterspurgte teknologiske opfindelser, da de har en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Dronen tjener flere formål lige fra foto og video til overvågning og redningsoperationer. I denne korte artikel fokuserer vi på, hvordan droner kan bruges og hvordan de kan hjælpe dig med at udføre opgaver smartere og mere effektivt.

Foto og video

I film og fotoindustrien er droner blevet en gamechanger. Med drone fotografering er det nemlig muligt at tage billeder og optage videoer fra helt unikke vinkler og perspektiver. Droner kan flyve i store højder og give det efterspurgte fugleperspektiv på områder, som hidtil har været utilgængelige. Dronens indtog gør det altså muligt at tage smukke billeder og skyde fantastiske videoer, der før var vanskelige, hvis ikke umulige, at tage fra landjorden.

Droner stiger i popularitet

Droneflyvning er blevet populært i Danmark. Drone Eksperten, der både yder dronefotos, dronevideoer og droneinspektioner, fortæller, at de aldrig har været ude på flere serviceopgaver med dronen under armen end lige netop nu.

Særligt byggebranchen, vindindustrien og ejendomsmæglere har dronen i høj kurs, når der f.eks. skal tages billeder af huse fra oven, vindmøller skal inspiceres eller når der er et behov for at skabe et overblik over byggepladsens udvikling.

Det har aldrig været nemmere

At bestille en dronepilot eller anskaffe sig sin helt egen drone, har aldrig været nemmere. For et ganske beskendt beløb er det nemlig muligt at bestille en drone online eller gå ned i nærmeste butik og købe den moderne flyveteknologi.

Vær opmærksom på reglerne for droneflyvning

Det er vigtigt at være opmærksom på reglerne for droneflyvning og hvilke tilladelser du evt. måtte have behov for fra Trafikstyrelsen inden du kaster dig ud i et droneeventyr. Vær derudover opmærksom på, at du, alt efter drone, muligvis skal erhverve dig et dronecertifikat.

Står du og skal bruge en dronepilot, kan du læse mere om Drone Ekspertens serviceydelser her.