Menu Luk

Det nye barn

Jeg er en 25-årig mand, der bor sammen min kone. Jeg arbejder som elektriker, og elsker mit arbejde. Min kone er sygeplejer. Vi venter lige nu et barn. Hun er 6 måneder hen. Derfor har vi også i noget tid nu, ønsket os at finde en lejlighed, som vores barn kunne vokse op i. Vi kunne godt tænke os at finde en lejlighed der lå et godt sted, hvor der var en masse muligheder man kunne tage sit barn hen. Vi vil virkelig gerne finde et godt hjem, som vi kunne bo i, i mange år. Men det virkelig svært at finde. Vi har ledt i nogle måneder nu, men det har desværre ikke lykkedes os endnu. Vi har været ude og kigge på en masse lejligheder, og endda også nogle huse. Vi håber bare at vi når at finde et inden min kone skal føde. For der kommer vi allerede til at have meget at se til. Om 2 dage skulle vi ud at kigge på et hus det lå tæt på et center og en skole. Det lød perfekt. Min kone elsker at tage i centeret, så jeg ved at hun ville blive glad for at bo tæt på et center. Der ville hun helt sikkert tit tage hen. Så lå der også en skole tæt på, så det passede perfekt, til den dag vores barn skulle starte i skole. Der gik så de to tage og vi tog ud for at kigge på lejligheden. Den var perfekt, og havde en perfekt størrelse. Der var tre soveværelser, som bare gjorde det bedre hvis vi senere hen fik et til barn. Vi besluttede os for at købe huset. Så vi fik et godt lån fra letfinans, og vi fik købt huset. Vi elskede det, og vi kunne ikke vente på vi skulle have vores barn.