Menu Luk

Beskyt din nye iPhone 13 eller iPhone 13 pro med et cover

Nu hvor Apple i september lancerede deres nye iPhone 14 falder den tidligere model, iPhone 13 i pris. Det betyde også, at der er mange som vælger at opdatere deres gamle telefon nu, hvor man kan få en relativt ny model til billigere penge. Faktisk kan man få sig en ny iPhone 13  pro til 9000 kroner, eller helt ned til 6.600, hvis man bruger en tjeneste som swappie. Selvom det er en del billigere end den nye iPhone 14, så er det stadig mange penge at skulle have op af lommen Derfor er det en god ide at investere i en iPhone 13 pro cover, så man ikke ødelægger sin nye mobil før den er kommet hjem. Selvom man i dag kan få skiftet skærm hurtigt og effektivt er det stadig irriterendes t skulle bruge penge på denne type reparationer. 

Beskyt din iPhone ordenligt 

På trods af, at iPhone 13 er lavet af noget af det mest slidstærke glas der er på markedet, så kan man ikke komme udenom, at uheld kal ske. Man kan være uopmærksom i et øjeblik, og komme til at skubbe sin iPhone af bordet, eller der kan ske andre ting, som gør,a t ens iPhone ryger på gulvet, asfalten eller fliserne. Selvom iPhonen i nogle tilfælde ville kunne klare sådan et stød, så er det ærgerligt og irriterende, hvis skærmen flækker eller smadrer.

Derfor er det altid en god ide, at investere i et iPhone 13 pro cover, så man sikrer sin telefon mod denne type uheld. Det er trods alt sjovere, at bruge et par hundrede krone spå et cover, end det er bruge et par tusinde på en skærm udskiftning eller andre typer reparationer. Man kan også få en masse forskellige typer covers på markedet i dag, hvilket betyder, at der er noget for en hver smag, også hvis man vil kombinere noget praktisk med sit cover. 

Kombiner sikkerhed med noget praktisk 

et iPhone covers primære opgave er naturligvis, at beskytte din iPhone, men det betyder ikke, at det ikke også kan have andre funktioner. Eksempelvis er der mange som vælger at købe et cover med kortholder, så man kan have sine vigtigste kort med rundt. På den måde sparer man også på pladsen i ens lommer ved at spare sin pung ud af bukserne. Denne type cover er blot et af mange forskellige typer praktiske covers man kan investere i. Man kan også kigge på de mange andre, flotte covertyper der findes på markedet.