Menu Luk

Få mest muligt ud af dit hjemmekontor

Det bliver mere og mere populært at arbejde hjemmefra, og det er vigtigt at have den rette indstilling. Hvis du er på udkig efter nyt kontortilbehør, der kan gøre dit liv lettere, er dette blogindlæg lige noget for dig! Lad os tage et kig på noget nyttigt tilbehør, der kan hjælpe dig med at være produktiv og komfortabel på dit hjemmekontor.

Selv i dit eget hjem kan det være smart at holde dit smartwatch sikkert på håndleddet med et rem eller din telefon beskyttet med et etui. 

Ergonomisk stol og skrivebord

At have en ergonomisk designet stol og et skrivebord er essentielt for ethvert hjemmekontor. Ergonomiske møbler hjælper med at fremme en god kropsholdning ved at give den nødvendige støtte og komfort til din krop, når du arbejder. Det hjælper også med at forebygge smerter og ømhed forårsaget af at sidde i samme stilling i for lang tid. Kig efter stole med justerbar højde, armlæn, lændestøtte og masser af puder. Skriveborde skal også kunne justeres, så du kan sidde behageligt, selv når du skriver på en bærbar computer eller på papir.

Organisatorer til skrivebordet

Skrivebordsholdere er gode til at holde styr på alle dine ting, så de er nemme at finde. Invester i nogle beholdere som kurve eller kasser til at opbevare kuglepenne, blyanter, papirclips, klistermærker – alt, hvad der kan blive væk i mængden. Du kan også bruge dem til at opbevare dokumenter eller bøger, som du har brug for hurtig adgang til i løbet af dagen. På den måde kan du holde dit skrivebord rent, så du lettere kan fokusere på dine opgaver uden at blive distraheret af en masse papir.

Headset med støjreduktion

Hvis du oplever, at du let bliver distraheret af baggrundsstøj, når du arbejder hjemmefra, kan en investering i et støjreducerende headset være den løsning, du har brug for. De bedste headsets er dem med indbyggede mikrofoner, så du kan tage imod opkald uden at skulle bekymre dig om ekko eller dæmpet lydkvalitet. Det sikrer, at alle opkald er tydelige, uanset hvor du er. Desuden sikrer støjreducerende teknologi, at ekstern støj ikke forstyrrer din koncentration, når du arbejder hjemmefra. 

Smartwatch

Et smartwatch, måske fra Garmin eller Xiaomi, er et utroligt alsidigt tilbehør, der kan gøre dit professionelle liv meget lettere. Det kan hjælpe dig med at holde tidsplanen i løbet af dagen, give dig besked om indgående e-mails og opkald og endda hjælpe dig med at navigere, hvis du er på vej til en ukendt arbejdsplads. Selvom mange primært bruger det til fitness-tracking, kan et smartwatch også bruges til at styre projekter og opgaver. For eksempel kan du bruge det til hurtigt at tjekke status på igangværende projekter eller opgaver, der skal afsluttes. Du kan også skifte rem, hvis du bliver træt af det originale. Du kan også bruge stemmestyringsfunktionen, når du skriver noter eller sender e-mails. Derudover kan nogle ure forbindes direkte til mange populære forretningsværktøjer og applikationer som Google Calendar og Salesforce, hvilket gør tidsstyring meget lettere. Med alle disse funktioner i tankerne er det let at se, hvorfor et smartwatch kan være afgørende for din succes, når det er tid til at arbejde.

Der er mange fordele ved at arbejde hjemmefra, men det kommer også med sine egne unikke udfordringer – nemlig komfort, organisation og fokus! Heldigvis findes der nu en masse tilbehør, som kan hjælpe dig med at gøre dit hjemmekontor mere behageligt og produktivt end nogensinde før. Overvej at investere i en ergonomisk stol og et ergonomisk skrivebord, nogle skrivebordsorganisatorer og om nødvendigt et støjreducerende headset – disse tre ting alene kan gøre hele forskellen mellem succes og fiasko, når det handler om at arbejde hjemmefra!