Menu Luk

5 naturlige midler til at hjælpe med luft i maven hos babyer

– Æblecidereddike: Bland to teskefulde æblecidereddike med en kop varmt vand og giv det til dit barn, før du ammer. Det menes at hjælpe med at reducere luft i maven ved at forbedre fordøjelsen og hjælpe med at optage næringsstoffer fra maden.

 

– Gulerodssaft: Kogte gulerødder kan moses og blandes med modermælk eller modermælkserstatning, som en letfordøjelig snack til babyer, der er gamle nok til at begynde med fast føde. Gulerodssaft indeholder værdifulde vitaminer, mineraler, fibre og antioxidanter, som kan hjælpe med at reducere maveproblemer som følge af luft i maven samt give ernæringsmæssige fordele.

 

– Kamillete: Tilsæt en teskefuld tørrede kamilleblomster til en kop kogende vand og lad det trække i 10 minutter. Lad den afkøle, før du giver den til dit barn. Kamille anses for at have beroligende egenskaber, og dens antioxidante aktivitet kan hjælpe med at reducere gasfremkaldende bakterier i tarme og derved ​​luft i maven baby

 

– Fennikel: Kog fennikelfrø i vand i fem minutter, si dem derefter og afkøl dem, før du giver dem til din baby. Fennikel menes at hjælpe med fordøjelsen og reducere gas-symptomer ved at fremme produktionen af enzymer, der nedbryder maden lettere.

 

– Ingefær: Lad en teskefuld ingefærrod trække i en kop kogende vand i ti minutter. Lad det køle af, før du tilbyder det til din baby efter behov. Ingefær har antiinflammatoriske egenskaber, der kan lindre fordøjelsesproblemer som gas, oppustethed og kramper. Det hjælper også med at stimulere fordøjelsen og reducerer gas fremkaldende bakterier.

 

Angående naturmedicin så anses det generelt for, at være sikkert at give til babyer, men det er vigtigt at konsultere med din sundhedsplejerske, før du giver dit barn nogle af disse midler. Grund til dette er, at man aldrig kan være for sikker når det gælder mad, som man giver til sin baby. Det er bedst at fjerne alle tvivlsspørgsmål, som kunne opstå.