Menu Luk

3 møbler, som du kan finde på en teenagepiges værelse

Teenagepiger har en masse ting. De har tøj, sko og tilbehør, som kan fylde meget. Derfor er det vigtigt for dem at have de rigtige møbler på deres værelse. Et af de møbler, de har brug for, er et toiletbord med et spejl, så de kan ordne deres hår og lægge makeup, inden de går ud af døren. En stor seng med masser af puder og tæpper vil give dem komfort efter en udmattende dag i skolen eller på arbejdet. Og sidst men ikke mindst skal der være plads nok til at opbevare alt det tøj!

Sminkeskab med spejl

Når man er pige og kommer op i teenagealderen, begynder ens udseende at interessere en. Det betyder, at håret skal sidde ordentligt, og der skal lægges make-up. Og når du er teenager, er det en af de vigtigste ting at have et toiletbord med spejl, så du kan lægge makeup og ordne dit hår, inden du går ud. Til dette møbel er det bedst, hvis der er skuffer, hvor alle skønhedsprodukterne kan opbevares.

En stor seng

Teenagere sover meget, og de sover også efter med veninder. Derfor er en seng med den bedste springmadras en af de vigtigst møbler på et teenage-værelse. En pigeseng er også med en feminint dynebetræk, samt et sengetæppe, og så en masse puder. Jo flere puder hun har, jo bedre er det!

Plads til tøj og sko i klædeskabet

Sidst, men ikke mindst, kommer et garderobeskab med masser af plads, også på top 3 listen, over de vigtigste møbler på et pigeteenage-værelse. Det er vigtigt, at det er stort nok til at indeholde flere forskellige beklædninger, såsom striktrøjer, jeans, sommerkjolerne og hendes nytårskjole. Der må også gerne være plads til andre ting, så det er nemt at rydde op, eller man kan minimere andre møbler i rummet.